LOADING

Type to search

Handleiding voor het bestellen en ophangen van een canvas foto

Wooninspiratie Woontips

Handleiding voor het bestellen en ophangen van een canvas foto

Share

Een canvas foto is een perfecte manier om je dierbaarste herinneringen en inspirerende momenten in jouw interieur te vereeuwigen. Op deze manier kun je andere personen ook van deze momenten mee laten genieten. Alleen het kijken naar de foto op canvas laat jou deze momenten herbeleven. Hoe leuk is het om deze met gasten te delen?

Daarom kies je voor canvas

De mogelijkheid om je eigen foto’s te laten afdrukken op duurzaam canvasmateriaal geeft je de vrijheid om een persoonlijk kunstwerk te creëren dat bij jouw interieurstijl en smaak past. Bij Fotocadeau.nl bestel je een canvas foto gemakkelijk en snel. In dit artikel zul je ontdekken hoe je jouw unieke canvas foto kunt bestellen en ophangen, zodat je elke dag kunt genieten van jouw dierbare momenten.

Een canvas foto bestellen, is simpel

Het bestellen van jouw eigen canvas foto is tegenwoordig gemakkelijk en toegankelijk bij diverse online aanbieders. Met gebruiksvriendelijke websites en handige tools kun je eenvoudig je favoriete foto uploaden en aanpassen aan jouw wensen. Kies uit verschillende formaten en afwerkingen om de gewenste uitstraling te creëren. Fotocadeau.nl staat garant voor hoogwaardige afdrukken op duurzaam canvas, waardoor je nog jaren van jouw kunstwerk kunt blijven genieten.

Nadat je de juiste afmeting hebt geselecteerd, heb je ook de mogelijkheid om een ophangsysteem of lijst aan jouw canvas bestelling toe te voegen. Je bepaalt zelf welke optie het beste bij jouw interieurstijl en foto past.

Voeg een persoonlijke touch toe

Maak jouw canvas foto nog specialer door er een persoonlijke touch aan toe te voegen. Overweeg om een inspirerende quote toe te voegen, de naam van een geliefde, een lieve tekst of de datum van het speciale moment waarop de foto is genomen. Met de een dergelijke toevoeging wordt jouw canvas foto een nog unieker en persoonlijker kunstwerk dat jouw herinneringen laat voortleven.

Wees creatief met canvas

Een ander aspect van een canvas foto is de mogelijkheid om lekker creatief aan de slag te gaan. Je kunt een foto op canvas namelijk in oneindig veel verschillende stijlen ontwerpen. Wil je een vintage uitstraling creëren? Kies dan voor een zwart-witfoto en voeg een vleugje sepia toe voor dat nostalgische gevoel. Als je van een moderne en strakke uitstraling houdt, ga dan voor een minimalistische foto met levendige kleuren en een lijst. 

Een andere optie is het creëren van een gehele fotomuur of collage. Kies thema’s die bij elkaar passen, zoals vakantiefoto’s, familieportretten of beelden uit de natuur. Maak vervolgende de keuze voor diverse losse canvas doeken met ieder één foto of ga toch voor één groot canvas doek met meerere foto’s. 

Jouw foto canvas hangt in no-time aan de muur

Nadat je jouw unieke canvas foto hebt ontvangen, is het tijd om deze aan de muur te hangen en ervan te genieten. Canvas foto’s zijn doorgaans licht van gewicht en worden, indien voor gekozen, geleverd met een ophangsysteem. Dit maakt het ophangen van dit schilderij een eenvoudige taak.

Kies een prominente plek in je huis om je canvas foto op te hangen. Denk hierbij aan boven de bank, in de hal tegenover de voordeur of in de slaapkamer. Zo creëer je een echte blikvanger die jouw interieur verrijkt met persoonlijkheid en emotie.

Nadat je jouw canvas foto hebt opgehangen, kan het genieten en herbeleven van alle mooie herinneringen beginnen. Bedenk dus snel van welke herinnering(en) jij foto’s op canvas wilt laten printen!