LOADING

Type to search

Jouw pand snel verkopen

Woontips

Jouw pand snel verkopen

Share
Jouw pand snel verkopen

Heb jij door de jaren heen een mooie vastgoedportefeuille opgebouwd? Maar is nu het moment daar dat je toch een of enkele panden wilt verkopen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt uiteraard een makelaar in de arm nemen die de verkoop van het pand begeleidt. Dit betreft echter doorgaans een complex en langdurig proces. Wil jij liever snel duidelijkheid en zekerheid hebben? Dan kun je het pand ook verkopen zonder tussenkomst van een makelaar.

Pand verkopen zonder tussenkomst makelaar

Het verkopen van een pand zonder tussenkomst van een makelaar klinkt voor veel mensen wellicht wat gek. Dit heeft te maken met het feit dat veel panden met tussenkomst van een makelaar verkocht worden. Vaak wordt dan ook gedacht dat dit de enige mogelijke optie is. Maar niets is minder waar. Je hoeft voor de verkoop van jouw pand niet perse een makelaar in de arm te nemen. Wanneer je graag een snelle afwikkeling wilt van de verkoopprocedure is dit zelfs af te raden. Wil jij snel, maar wel op een professionele wijze jouw pand verkopen? Dan kun je jouw pand aanbieden aan vastgoedspecialisten. Zij beschikken over een dusdanig vermogen dat een snelle opkoop van jouw pand(en) mogelijk is.

Professionele en transparante afhandeling

Wanneer je een pand wilt verkopen, zit je niet te wachten op een eindeloze procedure. Kies je ervoor om een makelaar in de arm te nemen voor de verkoop van het pand? Dan is de kans groot dat je nog enige tijd in onzekerheid zult zitten. Het pand zal te koop aangeboden moeten worden waarna er kopers gevonden moet worden. Hebben potentiële kopers zich aangediend? Dan is het altijd nog wachten op de zekerheid omtrent de financiën. Ga jij een beleggingspand verkopen en zie je deze onzekerheid eigenlijk helemaal niet zitten? En wil je gewoon zo snel mogelijk jouw pand verkocht hebben? Dat kan als je het pand verkoopt aan de vastgoedspecialisten.

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer particulieren een pand gaan bezichtigen, kunnen ze niet altijd door eventuele gebreken heen kijken. Is jouw pand bijvoorbeeld wat gedateerd? Dan kan het zijn dat dit de eventuele kopers die de makelaar heeft aangedragen, afschrikt. De verkoop van jouw pand zal in dat geval via een makelaar nog moeizamer verlopen. Voor de vastgoedspecialisten hoeven eventuele gebreken geen probleem te zijn. De vastgoedspecialisten kunnen probleemloos door eventuele gebreken heen kijken. Maar dat is niet het enige voordeel. De verkoop van jouw vastgoedportefeuille aan de vastgoedspecialisten is om meerdere redenen slim. Zo heb je geen financieringsvoorbehoud en er is altijd sprake van een snelle en professionele afhandeling.