LOADING

Type to search

Maak jouw woning compleet met de juiste accessoires en elementen

Keuken

Maak jouw woning compleet met de juiste accessoires en elementen

Share
Maak jouw woning compleet met de juiste accessoires en elementen

Heb je onlangs de badkamer gerenoveerd, of ben je dit binnenkort van plan? Dan is het essentieel om ook aandacht te besteden aan de ‘finishing touches’. Op die manier kun je een geheel maken van de badkamer en zal deze er op en top uitzien. Het is hiervoor belangrijk om van tevoren een idee te hebben van de richting waar je naartoe wil. Ga je voor een moderne badkamer en wil je met de trends mee? Of wil je liever een tijdloze ruimte creëren? Afhankelijk van het antwoord op deze vraag, zijn er verschillende accessoires die passen bij het beeld dat je wil creëren. 

Mee met de trends?

Ben je benieuwd naar wat de trends zullen zijn in 2022? Als we kijken naar de accessoires en kleinere elementen die de badkamer compleet maken, zal een van de trends in 2022 zijn om kranen van luxe materialen te plaatsen. Wellicht heb je al eens kranen van chroom of zwarte kranen voorbij zien komen. Echter zullen naar verwachting materialen als brons, koper, nikkel en goud enorm stijgen in populariteit. Deze materialen vallen direct op wanneer je de badkamer binnenloopt. 

Deze kranen kun je bijvoorbeeld combineren met andere accessoires van hetzelfde materiaal. Bijvoorbeeld een tandenborstelhouder, zeepbakje, wc-borstel en wc-papier houder. Door allerlei elementen in dezelfde kleur of van hetzelfde materiaal met elkaar te combineren, creëer je al snel een geheel. Hierdoor ziet jouw badkamer er luxe uit en zal je er niet snel op uitgekeken zijn. 

Keukenkranen

Het geheel hoeft niet enkel in de badkamer gecreëerd te worden. Dit kan natuurlijk ook door jouw gehele woning heen. Zo kun je de keukenkranen ook in hetzelfde materiaal nemen als die in de badkamer. Op deze manier kun je de verschillende ruimtes in de woning met elkaar verbinden. Denk aan mat zwarte kranen, deurklinken en een gietijzeren deur. Dit is dan ook een van de verwachte trends voor 2022. 

Wanneer we het hebben over keukenkranen, kun je naast het materiaal ook kiezen voor een meer uniek model. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoge, gebogen keukenkraan, of een variant met uittrekbare handdouche. Wellicht vind je een cooker interessant om direct kokend water te hebben. 

Behang

Iets dat naar verwachting enorm populair zal worden in 2022, is het gebruik van behang. Het is niet alleen erg eenvoudig te plaatsen, maar er zijn zoveel unieke of opvallende patronen en kleuren om uit te kiezen, dat er voor ieder interieur en iedere smaak wel een passende variant te vinden is. In de badkamer kun je bijvoorbeeld denken aan een rustgevende print in het blauw of lichtgrijs. Voor in de woonkamer kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een muur te voorzien van een opvallende kleur of print.