LOADING

Type to search

Nieuw fenomeen: tuinposter met doorkijk

Tuin Woontips

Nieuw fenomeen: tuinposter met doorkijk

Share

Ieder jaar veranderen de trends op het gebied van decoratie weer, en ook worden er ieder nieuw soort decoraties en accessoires bedacht. Een nog relatief nieuw fenomeen op het gebied van tuindecoratie is een tuinposter met doorkijk. Deze vernieuwde en fraaie stijl van een tuindecoratie biedt diverse voordelen en een unieke uitstraling. Daarnaast is het hoe dan ook een toevoeging aan jouw tuin. In dit artikel zul je ontdekken hoe een tuinposter met doorkijk raam kan bijdragen aan de nieuwe look van jouw tuin.

Venster naar verbeelding op tuinposter

Stel je toch eens voor dat jouw tuin niet langer beperkt is door de fysieke grenzen van de heg, schutting of muren. Dat zou toch fantastisch zijn?! Door te kiezen voor een tuinposter doorkijk raam van Topdoek is dit mogelijk. Door de doorkijk print creëer je de illusie van een diepere of ruimere tuin. Door de print die uiteindelijk op de tuinposter met doorkijk wordt gedrukt, open je als het ware een venster naar een andere wereld. De tuinposters zorgen voor een sfeervolle omgeving met uitzicht op de jungle, wereldstad, weiland met koeien of grote oceaan. Het is maar net wat voor print je op de tuinposter wilt laten drukken. Zo kun je genieten van het gevoel van ruimte en jouw favoriete plek op aarde zonder je huis te verlaten.

Voordelen van een tuinposter doorkijk raam

Een tuinposter doorkijk raam biedt een groot visueel verschil in de tuin en heeft ook nog praktische voordelen. Door de doorkijk print met een venster lijkt het net alsof je door een raam naar een andere wereld kijkt. Deze print waar nog een persoonlijke foto achterkomt, voegt diepte en perspectief toe, zelfs aan de kleinste ruimtes, waardoor de tuin er al snel groter lijkt. Daarnaast kun je nu naar een fraai plaatje kijken in plaats van de kale schutting of stenen muur.

Bovendien zijn de posters eenvoudig te op te hangen en te onderhouden, waardoor ze een duurzame en weerbestendige tuindecoratie zijn.

Zo gebruik je de tuinposters met doorkijk

Net als met andere tuinposters zijn de mogelijkheden voor de poster met doorkijk praktisch eindeloos. Wil je een sereen en meditatief hoekje in de tuin creëren? Ga dan voor een tuinposter die een immens berglandschap toont of kies voor een plaatje van een boeddha beeld in Azië. Als je de speelhoek van de kinderen wilt opleuken, is een tuinposter doorkijk met een fascinerend sprookjesbos een leuke optie. Je kunt er ook voor kiezen om jouw tuin een landelijkere uitstraling te geven door te kiezen voor een foto van een weiland met koeien of Schotse hooglanders in de ruige natuur. Of voeg met een poster die een bruisende skyline onthult een stedelijke touch toe aan jouw balkon.

Hoe kies je de juiste tuinposter met doorkijk?

Voordat je zelf een tuinposter doorkijk ontwerpt, is het belangrijk om in te beelden hoe de poster eruit zal zien en wat voor effect dit op jouw tuin zal hebben. Houd hierbij rekening met de grootte van jouw tuin en denk na over de manier waarop je de illusie van diepte wilt toepassen. Verder is het belangrijk om een ontwerp te kiezen dat goed past bij jouw smaak zodat je er nog jaren van kunt genieten. Ook de plaatsing van de poster is iets om bij stil te staan. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat jouw poster direct in het oog springt en een grote impact heeft op de uitstraling van jouw tuin. Eén ding staat in ieder geval vast, of je nu kiest voor een natuurlijk landschap, een skyline, of iets anders interessants, de juiste tuinposter met doorkijk zal jouw tuin echt mooier maken.