LOADING

Type to search

Zelfstandig wonen bij De Leyhoeve

Woontips

Zelfstandig wonen bij De Leyhoeve

Share

Zorg wordt voor ouderen steeds belangrijker, De Leyhoeve biedt een unieke en comfortabele woonoplossing voor ouderen die niet meer zonder zorg kunnen. Met twee prachtige locaties in Tilburg en Groningen, staat De Leyhoeve symbool voor de perfecte balans tussen zelfstandig wonen en zorg op maat.

Tilburg

In Tilburg vindt u onze eerste locatie waar zelfstandig wonen met zorg mogelijk is. Hier combineren we zelfstandig wonen met een scala aan zorgopties, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. De appartementen zijn ruim en modern, met een prachtig uitzicht over de groene omgeving. De locatie in Tilburg is niet alleen een plek om te wonen, het is een gemeenschap waar activiteiten, gezelligheid en ondersteuning hand in hand gaan.

Groningen

Het noorden van het land herbergt onze tweede parel: De Leyhoeve Groningen. Deze locatie, gelegen nabij het bruisende stadscentrum, biedt dezelfde hoogwaardige levensstandaard. De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail, comfort en toegankelijkheid. Groningen staat bekend om haar gastvrije sfeer, en dat is precies wat u bij De Leyhoeve kunt verwachten. Hier kunt u genieten van uw zelfstandigheid, terwijl u altijd kunt rekenen op de zorg die u nodig heeft. Meer lezen

Bij De Leyhoeve begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we maatwerk in onze zorg- en dienstverlening. Of u nu behoefte heeft aan lichte ondersteuning of intensieve zorg, ons professionele team staat voor u klaar. Onze zorgverleners zijn niet alleen hooggekwalificeerd, maar hebben ook een hart voor hun werk. Dit zorgt voor een warme en persoonlijke benadering, waarbij uw welzijn altijd voorop staat.

Naast de zorgfaciliteiten biedt De Leyhoeve een breed scala aan voorzieningen en activiteiten. Van een gezellig restaurant tot diverse hobbyclubs; er is altijd iets te doen. Onze faciliteiten zijn ontworpen om ontmoeting en interactie te stimuleren, wat bijdraagt aan een levendige en sociale gemeenschap. U kunt deelnemen aan georganiseerde uitjes, cursussen volgen of gewoon genieten van een kopje koffie met medebewoners.

Veiligheid en privacy zijn kernwaarden bij De Leyhoeve. Onze locaties zijn uitgerust met moderne veiligheidssystemen en ons personeel is getraind om een veilige woonomgeving te waarborgen. Tegelijkertijd respecteren we uw privacy en onafhankelijkheid. Uw appartement is uw eigen plek, waar u zich thuis kunt voelen en uw leven kunt leiden zoals u dat wenst.

Bij De Leyhoeve draait alles om het creëren van een harmonieuze balans tussen zelfstandigheid en zorg. Onze missie is om u een thuis te bieden waar u zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Of u nu kiest voor Tilburg of Groningen, u zult ervaren dat leven bij De Leyhoeve een verrijking is van uw levenskwaliteit. Ontdek vandaag nog hoe De Leyhoeve een verschil kan maken in uw leven. Bezoek onze website voor meer informatie of plan een rondleiding in een van onze locaties. Welkom bij De Leyhoeve, waar zelfstandig wonen en zorg hand in hand gaan.