LOADING

Type to search

Zo richt je een kledingkast het mooiste in

Wooninspiratie Woontips

Zo richt je een kledingkast het mooiste in

Share
Zo richt je een kledingkast het mooiste in

Kleding is iets waar velen van ons waarschijnlijk veel van hebben. Het is dan ook erg leuk om er dagelijks goed uit te zien en een outfit samen te stellen die leuk staat en goed bij elkaar past. Maar ja, als je veel kleding hebt betekent dat op een gegeven moment ook dat je kast vol raakt. Oh nee, en dan? Dan wordt het tijd voor een nieuwe kast! Deze kun je kant en klaar kopen, of in je kamer laten bouwen. Wat je ook wil, de volgende dingen zijn in een kledingkast erg leuk om te installeren.

Lichtjes

Wat is er nou fijner dan een kast die licht geeft? Zodra je je kastdeuren open doet komt er licht en zijn jouw kledingstukken goed te zien. Dat is erg handig, maar staat ook nog eens gewoon erg leuk! Je kunt spotjes laten bouwen of zelf ledlampjes aanbrengen aan de binnenkant van je kast. Dat staat erg leuk en is dus ook lekker praktisch, voor als de rest van de kamer erg donker is maar je wel graag een outfit bij elkaar wil pakken.

Handig met deuren

Handig met deuren

Weet je niet goed waar de kast moet staan? Heb je niet zo veel plek? Dan bieden schuifdeuren uitkomst. Je kunt op die manier namelijk een hoop ruimte besparen, en bovendien staat het ook nog eens erg strak en netjes. Je schuift de deur naar de zijkant open en kunt op die manier de inhoud van je kast bereiken, en eigenlijk kun je de ruimte voor je kast zo ook nog prima gebruiken. Ook heb je zo niet dat de binnendeuren van de kamer botsen met de deuren van de kast als ze bij elkaar in de buurt staan. Ideaal als ruimte bespaarder dus! Kies bijvoorbeeld schuifdeurkasten van Lundia voor een mooie en strakke uitstraling.

Maak gebruik van organizers

Leg je alles zomaar in je kast of hang je dingen op, maak je gebruik van mandjes en deel je alles mooi en netjes in? Door organizers te gebruiken en alles op een slimme manier in te delen, haal je alles uit je kledingkast én ziet het er ook nog eens netjes en mooi opgeruimd uit. Bovendien heb je een goed overzicht van alles wat er in de kast ligt. Erg handig! Dit soort organizers kun je online veel vinden, of bijvoorbeeld bij de Ikea. Bakjes bijvoorbeeld waar je accessoires of sokken in doet, en mandjes waar je bikini’s in kunt leggen. Wees creatief en maak er iets moois van.